Netwerk problemen


Netwerk Problemen

DJcom is gespecialiseerd op het gebied van netwerken. Netwerken zorgen vaak voor veel problemen. Dit komt omdat er diverse apparaten met elkaar moeten samenwerken.

Wij verzorgen bijvoorbeeld bekabeling, instellen en beveiligen van uw draadloos netwerk, printers delen over meerdere computers, bestanden delen, internet vebinding opzetten en delen.

Beveiligen van een draadloos netwerk:

Een draadloos netwerk is de meest gemakkelijke manier om uw internet te delen en computers met elkaar te verbinden. Maar u wilt natuurlijk niet dat anderen op uw computer mee kunnen kijken en uw passwords kunnen zien. Daarom is het belangrijk uw draadloos netwerk te beveiligen. Dit is meestal binnen een uur tot hooguit anderhalf uur te realiseren en kan u veel problemen besparen.

 

Beveiligen van een bedraad netwerk:

Ook uw bedrade netwerk dient beveiligd te worden. Ook bedraad loopt u risico’s. Meestal zijn slecht een paar instellingen in uw router al genoeg en bent u een stuk beter beveiligd. En vergeet niet uw werkstation te beveiligen met een goed beveiligingsproduct! Wij kunnen u hierover adviseren. Als u dit vooraf aangeeft kunnen we direct uw hele netwerk goed beveiligen.

 

Internet Installatie:

Heeft u hulp nodig bij het installeren van uw internet verbinding? Ongeacht uw provider kunnen wij uw internetverbinding voor u installeren. Ook als er bekabeling aangelegd moet worden. Of indien het gebruiksvriendelijke doe-het-zelf-pakket toch niet zo gebruiksvriendelijk blijkt te zijn.