Virusverwijdering


Verwijderen van virussen en spyware

Alle merken antivirus en internet security programma’s verkrijgbaar bij DJCom !!

Het is een van de grootste bedreigingen van bedrijven en organisaties: computervirussen en spyware. Ze kunnen complete bedrijven stilleggen. Soms voor een korte tijd, maar ook langdurig. Computervirussen verbergen zichzelf vaak in bestanden zoals Word documenten of spreadsheets. Als deze bestanden worden geopend, verspreid een virus zich razendsnel door uw netwerk en infecteert alles wat het tegenkomt.

 

g-data

 

Sommige virussen zijn verbonden met spywareprogramma’s die de communicatie met uw computer overnemen voor commerciële doeleinden. Spyware doet meer dan alleen meekijken en het verstoren van uw processen. Het kan ook uw financiële of andere vertrouwelijke informatie stelen, uw surfgedrag volgen voor marketingdoeleinden of u bij het downloaden van een webpagina naar een advertentiepagina leiden.

Indien uw netwerk geïnfecteerd is, zorgen wij ervoor dat de virussen, spyware, trojans en wormen snel worden opgespoord en definitief worden verwijderd. Dit kan – zeker bij grotere systemen – redelijk wat tijd in beslag nemen omdat werkelijk alle apparatuur moet worden gecheckt. Dit kan vaak ook online buiten werktijden worden gedaan.

 

De bescherming tegen virussen en spyware is een helaas een strijd die u volcontinu moet voeren. Zonder professionele antivirus en antispyware programma’s en ondersteuning, kunt u voor hoge kosten van probleemoplossing, verloren data en zelfs reputatieverlies bij uw klanten komen te staan.

 

IMG_2332

 

Onze antivirus en anti-spyware oplossingen zijn zorgvuldig geselecteerd uit het beste dat op de markt verkrijgbaar is. We maken gebruik van een meervoudige beveiliging. Deze begint met een hosted oplossing die spam, virussen en spyware in binnenkomende e-mails scant en blokkeert voordat deze zelfs maar uw mailbox kunnen bereiken. De tweede beveiliging beschermt de overige externe datastromen, zoals die welke via het internet uw netwerk binnenkomt. Tot slot is er de beveiliging van de lokale werkstations en laptops, inclusief het uitvoeren van regelmatige volledige scans op mogelijke bedreigingen.

 

Wij kunnen het potentiële hackers die in uw IT-systeem willen infiltreren bijzonder lastig maken. We scannen uw systeem regelmatig op ongenode applicaties en verdachte downloads en werken met u samen om te bepalen hoe wij uw organisatie maximaal (en betaalbaar) kunnen beschermen.

 

BESCHERMING TEGEN EN VERWIJDERING VAN VIRUSSEN EN SPYWARE

Onze antivirus en -spyware diensten omvatten:

  • Het opsporen en verwijderen van virussen, trojans, spyware en wormen. Inclusief systeemschadereparatie.
  • Totaaloplossingen voor de bescherming tegen virussen, spyware, phishing, malware en meer.
  • Firewall installatie en procedures.
  • Online updates van beveiligingssoftware.
  • Uitvoeren van beveiligingsscans – inclusief rapportage.
  • Signaleren van verdacht dataverkeer.

DJcom proactieve benadering in de strijd tegen virussen en spyware is minder kostbaar dan het oplossen van de gevolgen van een virus of spyware aanval. Begin daarom vandaag met het beschermen van uw IT-systemen en neem contact op met  DJcom Emmen.