Computer repareren?

DJCom is uw specialist

Wij zijn DJCom, een allround computerservice gevestigd in Emmen dat sinds 2011 o.a. in te schakelen is voor computerreparatie, computeronderhoud, schermreparatie en netwerkbeheer voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Met onze jaren aan ervaring en opgedane kennis in de ICT-branche kunnen wij ons met zelfverzekerdheid specialisten in computerreparaties noemen. Bij ons bent u verzekerd van goede service en betaalbare prijzen. Zoekt u een betrouwbare computerservice waar uw computer in vakkundige handen is? Dan bent u bij DJCom aan het juiste adres.

Computer reparatie aan huis

Wij zijn een flexibele computerservice waar goede service hoog in het vaandel staat. Daarom verzorgen wij voor particulieren computer reparatie aan huis. Met onze handen-uit-de-mouwen-mentaliteit kunnen wij uw gewenste computerproblemen ter plaatse oplossen. Zo hoeft u uw zware apparatuur niet naar onze winkel te slepen, maar kunt u in het comfort van uw eigen woning wachten totdat wij uw probleem hebben opgelost. Afhankelijk van het probleem kunnen wij binnen één uur de klus hebben geklaard. Wij repareren uw computer voor een betaalbare prijs. Daar staan wij bekend om in Emmen. Wij rekenen €45,00 voor de eerste 45 minuten incl. btw en voorrijkosten en daarna €12,50 incl. btw per 15 minuten dat wij bezig zijn.

Is reparatie op locatie niet mogelijk? Wij verzorgen ook een haal- en brengservice. Ook daar rekenen wij een scherpe prijs voor. U krijgt vooraf de reparatieprijs en na de reparatie wordt uw computer kosteloos naar u teruggebracht. Wij verrichten ook altijd uitgebreid en deskundig onderzoek naar de problemen van uw computer. De resultaten van uw conclusies zullen wij uiteraard met u delen. Op basis daarvan kunt u besluiten of u uw computer door ons laat repareren. Indien u besloten heeft om uw computer niet te repareren, reken wij €25,00 onderzoekskosten.

Onze diensten

Wij zijn van vele markten thuis. DJCom kan u een verscheidenheid aan diensten aanbieden, voor particulier en zakelijk:

  • Computerreparatie
  • Computeronderhoud
  • APK computer
  • Schermreparatie
  • Upgrade apparatuur
  • Installeren / gegevens veilig stellen
  • Installeren van internet, TV en telefonie van alle providers
  • Netwerkbeheer
  • Website, hosting en domeinnaamregistratie
  • Camera beveiliging

Interesse in een van onze diensten? Neem dan contact met ons op en dan bespreken wij de mogelijkheden.

Contact

Wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op. Wij zijn doordeweeks telefonisch bereikbaar via het volgende nummer: 0591 227700, of u kunt een bericht achterlaten in het contactformulier.